Filzófiánk

A legjobbat kell nyújtani ahhoz, hogy a vendég a teljes megelégedettség érzésével távozzon – és mielőbb visszatérjen.

Célunk, hogy az általunk megálmodott koncepció alapján a forma és a tartalom, a szolgáltatás egyes elemei, (a belső tér, a szerviz, az alapanyagok, az elkészült ételek és italok) egységes egészet alkossanak, és folyamatosan biztosítsák a legmagasabb elérhető színvonalú szolgáltatást.

bth-fork-2

Hatékonyságunk a szervezettségben rejlik

További részletek hamarosan

Tervezés0

Tanácsadás0

Monitoring0

Tervezés

Helyszín kiválasztás, tervezés, kivitelezési tanácsok, engedélyeztetés, design, konyhatechnológia, eszközök, személyzet kiválasztás… minden ami egy sikeres üzlethez szükséges.

Tanácsadás

Működő vállalkozások esetében is segítünk. Koncepcióváltás, új koncepció kidolgozása, beszállítók keresése, személyzet keresés, programok szervezése, marketing terv, oktatás.

Monitoring

Igény esetén nem engedjük el a kezét a megvalósulás után sem. Figyelemmel követjük a fejlődést. Pénzügyi monitoring, étlap-itallap összeállítás, oktatás.